Näinkin pitkän blogihiljaisuuden jälkeen voisi kuvitella, että olisi paljonkin esiteltävää. Totuus on kuitenkin vähän toinen. Kyllä neulottu on, mutta lopputulos tiivistyy melko hyvin tässä kuvassa.

P4070760.JPG

Tästä Stepistä on kaksi kertaa tehty röyhelövarsikämmekäs, molemmilla kerroilla väärän kokoinen, ja yksi röyhelövartinen sukka, joka olisikin tarvinnut tehdä vähän pienemmillä puikoilla. Seuraava yritys ehkä syksyllä. Ei kyllä tule kalliiksi tällä tyylillä neulominen.

Jotain valmistakin sentään on esitellä:

P1290743.JPG

Tämä huivi meni veljen vaimolle syntymäpäivälahjaksi helmikuussa.

P1290744.JPG

Lankana on Teeteen Lumi (75% super kid mohair, 25% silkki). Sitä kului tarkalleen huiviin varattu 4 kerää. Malli on yhdistelmä kahdesta ohjeesta. Keskiosa on Modan numerosta 5/2011 ja päätyreunukset neulottu yhden Pitsihuivit neuloen-kirjan reunapitsimallin mukaan.

Koruinnostus on sekin talvella ollut kateissa, mutta kevään myötä taas alkanut palailla. Tässä yksi viimeisimmistä, kieputusharjoitus, joka minulle tuo mieleen karkkikaupan.

P4070758.JPG

eli kuparilankaan kieputettuja erilaisia lasihelmiä. Tämän olen tehnyt itselleni aika epätyypilliseen tapaan, laittanut vaan kivan värisiä helmiä peräkkäin sen enempää kokonaisuutta suunnittelematta. Idea tähän tuli kirjasta "Kieputtamalla kaunista". Ihan kivan värikäs lopputulos, mutta koru on kyllä aika painava.

Korutarvikkeet ovat ovat edelleen levällään pöydällä, ja villatakin alku ruskeasta alpakasta odottaa illan TV-hetken alkua. Ihanaa, kun on muutama ylimääräinen vapaapäivä. Ehtii vähän paremmin keskittyä harrastuksiinkin.