Nimittäin KYH aloitusten suhteen. Samaa ei voi sanoa niiden edistymisestä, aika lailla alkutekijöissä monikin vielä. Kuten tämä KYH#9

P6090534.JPG

Tämmöinen kokeilu paperinarusta. Tästä tulee laukku, jos hyvin käy. Ja jos käy huonosti, tämä päätyy sytykkeeksi puuhellaan. Toivottavasti kuitenkaan ei, sillä olen kovasti ihastunut tähän aurinkoiseen oranssiin väriin.

KYH#10 ja KYH#11 ovat taas ihan perusjuttuja

P6120536.JPG

Sukat Onlinie Supersockesta ja pipo Primulasta.

Väliin pitää saada jotain nopeasti valmistuvaakin. Semmoinen on tämän päivän työ, valmistui jo eilen illalla. KYH#12

P6120540.JPG

Virkatut kaula- ja rannekorut. Lankana virkkauslanka, koukku 1,5 mahtui nappien reikien läpi. Napit löytyivät nappikaupan poistokoria penkomalla. Näitä opeteltiin keväisellä kansalaisopiston "Koruja kierrätysmateriaalista" kurssilla, mutta itse sain vasta nyt tehtyä ensimmäiset. Ei kylläkään varmaan jää viimeisiksi, niin hauskaa ja nopeaa puuhaa tämä on.

Huomasin kamerasta, että kuun alussa valmistuneet pitsivarsisukat ovat vielä esittelemättä.

P6020521.JPG

Nämä ovat ne jotka menivät lahjaksi eläkkeelle jääneelle työkaverille. Lanka 7 veljestä, puikot 3,5 mm. Malli Novitan talvi 2009 lehdestä. Näitä olen neulonut jo useammat. Kiva ja helppo malli silloin kun tarvitaan jotain nopeasti valmistuvaa.

Muutaman yksinkertaisen kortinkin näpertelin.

P6020518.JPG

Näitä olisi kiva tehdä enemmänkin. Ehkä seuraavana sadepäivänä? Tänään kuitenkin vielä paistaa, joten taidan siirtyä kahvimukin kanssa pihakeinuun. Ennenkuin tulee liian kuuma siihenkin.