Yllättäen äsken huomasin, että Suklaata ja silmukoita keikkuu blogilistalla päivitettyjen kärjessä, vaikka viime päivitys oli neljä päivää sitten. No näitä joskus näkee. Mutta jottei kenenkään tarvitsisi ihan turhaan tulla vierailulle, tulee tässä nyt tällainen pikapäivitys. Viimeksi lupailin jotain valmistunutta ensi kerraksi. Tämä ei kyllä ole se mitä silloin kuvittelin esitteleväni, mutta kyllä mulla  jotain valmistakin on.P5260145.JPG Vielä päättelemätön (voiko sitä sittenkään sanoa valmiiksi?) delfiinitiskirätti turkoosista Blend Bamboo langasta. Turkoosi tuntuu jotenkin olevan tän kevään juttu, vai mitä Mari?

Ihan kaikki ei kuitenkaan ole turkoosia. Kaikista kauniista Fusione-langan väreistä päädyin lopulta ostamaan sitä punaista toppilangaksi. Ja askarteluliikkeestä sorruin taas ostamaan lisää  puuhelmiä, pitäähän mun saada toppiin sopiva koru.P5260148.JPG Näitä suunnitelmia täällä riittää, kukahan ne kaikki toteuttaa?

Salaiselle (vielä hetken) Neuleystävälleni tiedoksi, että pakettisi odottaa postissa noutajaansa. Tästä aiheesta lisää huomenna...