Koruinnostus on vaan jatkunut. Hiukan sentään on neulottukin, mutta valmista ei ole tullut vieläkään. Siksipä taas pari kuvaa koruista.

P5220514.JPG

Turkooseja helmiäisovaaleja, makeanvedenhelmi nugetteja ja hopeapalloja sekä violetteja helmiäisiä, mustia lasihelmiä ja hopeapalloja. Hauskaa, miten melkein samoista helmistä saa eri väreissä ihan erihenkiset korut.

Seuraavaksi puuhelmiä vahanauhassa, vaikka mustaa puseroa piristämään.

P5220516.JPG

Nyt on korutarvikkeet kuitenkin siivottu takaisin laatikkoon. Ilmoittauduin näet taas mukaan Kesäyön hullutukseen ja sitä ennen on neulottava valmiiksi yhdet sukat ja yksi villatakki. En ole vielä tehnyt mitään tarkempia suunnitelmia Hullutusta varten. Viime vuonna valmistuneiden saldo oli 16/26. Tänä vuonna tavoite on tuosta parantaa. Se tietysti onnistuisi varmemmin, kun aloittaisi vain pienempiä töitä, mutta pelkälle tiskirättilinjalle en kuitenkaan aio alkaa. Toki muutamalle sellaisellekin on aina käyttöä.

Yksi tavoite on tälläkin kertaa pienentää omia lankavarastoja. Vuosi sitten toukokuussa lankaa oli 14 kiloa, ja pahoin pelkään, ettei määrä ole tuosta ainakaan pienentynyt. Siksipä olen asettanut itselleni tiukan ehdon: lankaa saa ostaa vain kahteen (tai korkeintaan kolmeen) työhön. Muihin lankojen on löydyttävä omasta takaa. Tarkemmin en ole vielä penkonut, mutta itseoikeutetusti mukaan pääsee ainakin tämä aurinkoinen sukkalanka.

P5230518.JPG

Malttamattomana jo odotan kesäkuun alkua.