Pitkästä aikaa jotain valmistunutta täälläkin. Ei kuitenkaan neuleita, vaikka neulottukin on. Kesän lähestyessä, kun kaikki liikenevä aika olisi käytettävä puutarhassa, minua alkaa aina armottomasti koruiluttaa. Tänä sateisena viikonloppuna olen vihdoin saanut näperrellä hyvällä omallatunnolla. Tällä hetkellä viehättävät erityisesti vaijerikorut. Ne ovat jotenkin niin kepeän kesäisiä, vai mitä?P5150506.JPG

Värit ovat kyllä taas pielessä, ovat oikeasti kirkkaammat. Ensimmäisessä keltaisia ja valkoisia kissansilmähelmiä ja kirkkaita fasettihiottuja pujoteltuna kolmeen vaijeriin. Keskellä eri kokoisia ja -sävyisiä turkooseja fasettihiottuja lasihelmiä ja kiinnityshelmiä turkoosissa vaijerissa. Oikeanpuoleisessa vihreitä 12 mm fasettihiottuja, vihreitä ja kirkkaita särölasihelmiä ja kahta kokoa helmiäishelmiä, taas kolmessa vaijerissa.

P5150502.JPG

Sydänriipus-korussa isommat mustat ovat 10 mm laavakiviä ja pienemmät mustat sileitä ja fasettihiottuja lasihelmiä. Valkoiset isommat ovat jadea ja pienemmät kissansilmähelmiä. Lisänä vielä erilaisia kirkkaita helmiä ja hopeiset pallot. Kolmella vaijerilla tehty tämäkin. Valkoisessa on käytetty 14 mm särölasihelmiä, valkoista jadea sekä sileitä kirkkaita lasihelmiä, kiinnitetty kiinnityshelmillä.

Kuten kaikki varmaan tietävät, tänään on tiedossa suuri jääkiekko-ilta. Suomen Leijonilla on mahdollisuus voittaa kultaa, vuoden 1995 malliin. Meillä tähän on jo varauduttu.

P5150509.JPG

Roskilta näyttävät hiutaleet pullossa ovat ihan oikeita kultahippuja.

JÄNNITTÄVÄÄ JÄÄKIEKKOILTAA!