KYHäilyssä nimittäin. Tässä viime viikon aloitukset

P6190543.JPG

eli tulossa on bolero Summer stripes langasta, baretti Reggae ombresta, kahdet pitsivarsisukat, Blackrose-sukat Shibui socksista sekä lisää paperinarukokeilua: hellehattu? Olen jotenkin nyt ihastunut tähän paperinaruun, vaikkei sen neulominen/virkkaaminen mitään herkkua olekaan. Näissä on niin kauniita, kirkkaita värejä (kuviin en kyllä oikein ole niitä saanut) ja pinnasta tulee mukavan jäykkää ja rouheaa. Vastapainoksi on sitten kiva neuloa pehmeitä ihanuuksia, kuten vaikka Primulaa (on tulossa lisääkin) tai Shibui socksia.

Yksi valmistunutkin viime viikolta

P6190545.JPG

Perus tiskirätti Novitan Luxus cottonista. Lanka on saatu viime syksyn SNY:ltä. Toimii ihan hyvin tässä, rätti on jo käytössä.

Aiemmin aloitettuja on myös vähän neulottu eteenpäin, joitain jopa valmistunut, mutta niistä tarkemmin sitten juhannuksen jälkeen. Aloituksia on enää kuusi jäljellä. Se pistää vähän miettimään, mun listalla kun olis vielä monta, monta juttua mitä vois ottaa tähän mukaan. Tiedän jo tässä vaiheessa, etten tule saamaan kaikkia valmiiksi. Tavoitteeni onkin saada valmiiksi yksi aloitus enemmän kuin viime vuonna eli 17 työtä. Siihen uskon kyllä pääseväni. Ja jos en, ei maailma lopu siihenkään. Hauskaa tämä on ainakin taas ollut.

Mukavaa loppuhullutusta ja juhannusviikkoa!