Olin jo vähän alkanut epäillä, ettei viimeinen Sny-paketti kenties löydäkään perille. Eilen postilaatikosta kuitenkin löytyi saapumisilmoitus, ja tänään kävin hakemassa lähetyksen postista. Kauniin punaisesta paketista paljastui kaksi muhkeaa kerää (vai sanotaanko näitä keriksi?) lankaa ja herkkuja

P1110432.JPG

Kuva on tosi huono, mutten malttanut odottaa päivänvaloa. Lanka on tosi ihanaa, pumpulin pehmeää. Vielä en yhtään tiedä mitä siitä tekisin. Ja Hanne, olen kovasti tykännyt lähettämistäsi "lähilangoista". Meillä on täällä kyllä erinomainen lankakauppa, mutta lähiseudun lampaiden lankaa siellä ei tietääkseni ole myynnissä. Kyllä minustakin tuntuu hyvältä tieto siitä, että lampaat elävät hyvissä oloissa.

Langan lisäksi paketissa oli tämänhetkistä lempiteetäni, rooibosta, iso suklaalevy ja rasiallinen ananaskarkkeja, jotka Juniori yritti omia jo ennenkuin ehdin saada niitä kuvaan.

Paljon, paljon kiitoksia tästä syksystä Ystävälleni! Paketeistasi on ollut iloa minun lisäkseni perheen muillekin jäsenille, niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin. Toivotan kovasti onnea "uudelle urallesi" ja oikein mukavaa talven jatkoa!