Eilinen päivä meni mukavasti Kädentaitajien järjestämällä matkalla Tampereen messuille. Messut olivat mukava kokemus tällaiselle ensikertalaiselle. Olo oli vähän niinkuin Liisalla Ihmemaassa, niin paljon oli kaikenlaista mielenkiintoista ja kaunista katsottavaa. Itsellenikin yllätyksenä hankintoja suoritin kuitenkin aika maltillisesti.

PB210406.JPG Värimaailma ei varmaan ole mitenkään yllättävä. Sinisävyiset langat ovat Kujeelta, tarkoitettu Juniorin pipoon. Aniliinit Semilla grossot Titityyltä ovat jo muotoutumassa aluslapasiksi käytettäväksi violettien kämmekkäiden kanssa ja Priiman kojulta ostetusta Jawoll Magicista tullee joskus huppukauluri. Pinkissä huovutetussa sydämessä on hakaneulakinnitys, joten sen voi kiinnittää koristeeksi kämmekkäisiin tai vaikka takkiin tai laukkuun. Helmet on valmistettu Ugandassa kierrätyspaperista. Jotenkin minuun aina vetoavat tällaiset tuotteet, jotka sen lisäksi että ovat kauniita, voivat myös tuoda apua joillekin tarvitseville.

Olin alunperin ajatellut hankkia myös hiukan korutarvikkeita, mutta jostain syystä mikään ei oikein vaatimalla vaatinut päästä mukaan. No, tarvikkeita kyllä löytyy entuudestaan laatikollinen odottamassa inspiraation ja ajan löytymistä.

Messuista inspiroituneena on mukava aloittaa joulunodotus ja jouluvalmistelut. Hyvää pikkujouluaikaa kaikille!