...niin miksipä sitä vaihtamaan.

P9190349.JPG Toinen Pinaatti Katia Linosta. Ollut neulottuna jo jonkin aikaa, mutta viimeistely on tökkinyt. Varsinkin taskujen paikkoja piti pähkäillä pitkään. Yritin saada tästä vähän semmoisen Peppi Pitkätossu-henkisen. Ensimmäiseen versioon neuloin pallohelmankin, mutta se ei minusta tästä langasta neulottuna toiminut. Siihen olisi pitänyt olla kevyempää lankaa. Otin vähän varman päälle ja neuloin mustat ja pinkit osat erillisinä.Jos joskus haluan muuttaa tämän yksiväriseksi, ne on helppo purkaa ja ruskeaa lankaa on jäljellä kaula-aukon viimeistelyyn. Tykkään Pinaatista mallina kovasti ja turkoosi versio on ollut paljon käytössä, mutta tätä toista neuloessa alkoi kyllä jo kyllästyttää. Kolmatta ei siis ole ainakaan lähiaikoina tulossa. Langalle sen sijaan on vielä muitakin suunnitelmia. Esimerkiksi jonkinlainen huppari harmaana voisi olla kiva...

Jotain muutakin on viime aikoina valmistunut. P9090338.JPG Pehmeästä ja lämpimästä Freedom Spiritistä (100% villaa) hartialämmitin mallia "rausku". Eikä siitä sen enempää.

Seuraavaksi pitää alkaa keskittyä sukkiin. Sukkasato on kohta jo puolessa välissä, eikä mulla ole valmiina ensimmäistäkään paria. Aloitettuna sentään, kahdet hyväntekeväisyyssukat, joista toiset valmistunevat tänään.

Kiitokset SNY:lleni perjantaipäivää piristäneestä kortista!

P9170345.JPG

Värikästä syksyä!