Nimittäin KYHäilyt täälläpäin. Mutta kun näillä helteillä ei vaan ole neulotuttanut, ei sit niin yhtään. Muutama juttu on kuitenkin valmistunutkin.

KYH 12P7200245.JPG Nuken mekko Alabamasta, "malli" omasta päästä.

KYH 18P7200252.JPG Lacy Bactus pudotetuilla silmukoilla. Lankana kevään Salaisen Neuleystäväni lähettämä Poppari 4 mm:n puikoilla neulottuna. Lanka on ehkä hiukan liian paksua tähän malliin, kun huivista tuli muodoltaan aika pitkä ja laiha. Olisi ehkä kannattanut tehdä lisäykset ja kavennukset joka kerroksella?

KYH 20P7200244.JPG Lautasliinarenkaat ohuesta paperinarusta. Rengasosa neulottu oikeaa kahdeksalla silmukalla, ommeltu renkaaksi ja koristeeksi kiinnitetty kukka.

KYH 23P7200249.JPG Mine for Life-Bolero (linkki edellisessä postauksessa) Tennessee langasta nelosen puikoilla. Lanka on hiukan ohuempaa kuin ohjessa, mutta L-koon silmukoilla siitä tuli ihan sopiva. Lankaa kului vähän yli 2 kerää.

Nyt on Hullutustöistä valmiina 14/26 eli yli puolet. Vaikka alun hyvässä neulomisvauhdissa ajattelin ehkä olevan mahdollista saada valmiiksi jopa kaikki työt, olen nyt päättänyt olla tyytyväinen tähän saldoon. Ei kai tässä nyt sentään ole tarkoitus hampaat irvessä neuloa. Jotain varmaan ehtii vielä valmistuakin, alkoihan kauan odotettu kesälomakin vihdoin maanantaina.