KYHäily alkaa kohta olla jo puolivälissä. Tähän asti on kaikki sujunut melkein suunnitelmien (jotka tosin ovat matkan varrella jo monta kertaa muuttuneet) mukaan.

KYH 9 on sukat Juniorille.P6110197.JPG Langaksi poika valitsi "kitiinilangan", koska kitiiniähän saadaan äyriäisten kuorista ja paistetut katkaravut ovat yksi hänen lempiruuistaan. Langan väritkin miellyttivät.

KYH ykkösen eli Fusionetopin etukappaleen pitsiraidan kanssa oli tässä vähän ongelmia, kun en ymmärtänyt yhtä riviä ohjeesta. No apua löytyi taas helposti Susulta ja samalta reissulta kotiutuivat langat KYH numero kymppiin.P6110199.JPG Eli Katia linoa (100% pellavaa) iki-ihanaan Pinaattiin. Pinaatti on mielestäni aina ollut tosi kiva malli, mutta vasta nähtyäni Neulefriikki-blogissa tämän samasta langasta neulotun version tiesin, että tämä ON IHAN PAKKO NEULOA. Lanka tuntuu tosi mukavalta ja luulen, että tässä on just sopiva neulomus jalkapallon katseluun. Kuvassa myös heräteostos naapurikaupasta.

Koska tarkoitus edelleenkin on ihan todella saada kaikki aloitukset valmiiksi määräajassa, KYH 11 onkin vähän nopeatekoisempi. Omena-tiskirätti aiemman päärynän kaveriksi.P6110194.JPG Taustalla "tuntemattoman taitelijan" vesivärimaalaus.

Ihania nämä kesäiset sadepäivätkin. Voi hyvällä omallatunnolla istua sohvannurkassa neulomassa. Äsken tosin kävin koiran kanssa pitkällä metsälenkillä. Mikä ihana tuoksu siellä olikaan! Sateenjälkeisen metsän tuoksu on kyllä yksi maailman parhaista tuoksuista. Samaan kategoriaan yltävät oikeastaan vain meri ja vastakeitetty kahvi. Siis minun henkilökohtaisella listallani. Koiran mielestä voiton veisi varmaan nuotiolla paistettu makkara. Tai ei se paistaminenkaan siinä niin tärkeää ole.

Mukavaa viikonloppua ja neulomisen iloa!