Meillä Juniorilla aika ajoin särkee öisin jalkoja, kasvukipuja ilmeisesti. Yösukat auttavat tähän vaivaan. Edelliset suosikkisukat, Tofutsies-langasta neulotut, ovat jääneet vähän pieniksi, joten piti neuloa uudet. Samaa lankaa ei enää löytynyt, mutta toivottavasti nämä kelpaavat.

P5290516.JPG

Ihan perussukat siis, lankana Hjertegarnin Bamboo (60% villaa, 25% bambua, 15% polyamidia), puikot 2,75 mm knit prot. 56 silmukkaa, koko noin 37. Lanka on miellyttävää neuloa, mutta saan tasaisempaa jälkeä aikaiseksi joillakin muilla langoilla. No, nämä kelpaavat kyllä yösukiksi. Tykkään tämän langan väreistä, ainakin tämän kokoisissa raidatkin menevät kivasti.

Ainakin yksi keskeneräinen pois alta ennen KYHäilyn alkua. Tarkoitus oli saada valmiiksi myös yksi villatakin hiha, mutta se ei nyt taida toteutua. Puikoille hyppäsikin oranssit sukat lahjaksi eläkkeelle jäävälle työkaverille. Valmista pitää olla viimeistään torstai-iltana. Taas tämmöinen viime hetken idea. Nyt pitää siis kiireesti mennä jatkamaan neulomista. Ensin lupasin kuitenkin paistaa pojille lättyjä.