Tänään kävin hakemassa postista toukokuun Sny-paketin. Maltoin sentään odottaa kotiin asti ennenkuin avasin sen. Isosta paketista paljastui vaikka mitä! P5270158.JPG Sny:ni sanoja lainatakseni:

- Viron villaa Revontuli-huiviin. Kauniissa syksyisissä väreissä. Mulla on tosiaan tarkoituksena neuloa vielä ainakin yksi Revontuli. Jos tällä kertaa selviäisin vähän vähemmillä virheillä kuin edellisillä kerroilla.

- Maissilankaa, kenties tiskirätteihin. Voi olla, että tulee tiskirättejä, mutta voi tulla jotain isompaakin. Susun lankakaupan yhdessä korissa näin nimittäin eilen tätä ihan samaa lankaa.

- Vihreä Nalle peittoprojektiin. Just oikeanlaista vihreää (joka ei kyllä kuvassa näy lähellekään oikein). Peittolangoissani onkin vielä vajausta.

- Kirja, Mary Olki: Suomalaisia sukkia ja muita neuletöitä. Sisältää monta kaunista, vähän nostalgista mallia. Ja hyödyllisenä lisänä ohjeen siitä, miten voi ommella langasta ja vanhoista napeista neuletyöhön sopivia nappeja.

- Kaunis kortti, jossa kiinnostavaa luettavaa: Toisella puolella viisaita elämänohjeita ja toisella puolella TIMSU kertoi hiukan itsestään.P5270159.JPG Paketti ilahdutti taas suuresti! Olet kyllä jokaiseen pakettiin osannut valita mieleisiä asioita. Tämä Sny-kierros oli ensimmäiseni, mutta ei varmasti viimeiseni. Niin hauskaa on ollut, sekä pakettien lähettäminen, että niiden vastaanottaminen.

Seuraavan kuvan myötä SUURET KIITOKSET ihanalle Ystävälleni!P5270150.JPG JA OIKEIN AURINKOISTA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ Sinulle ja perheellesi, samoinkuin muillekin jotka tätä lukevat!