Tänään sain viimeisteltyä yhden KYHäilyn lisää, nimittäin Lanesplitterin.

P7170623.JPG

Hameesta tuli mielestäni aika hauska. Lankoina tässä minun versiossani on (ohjeesta poiketen) musta Cascade 220 ja pätkävärjätty Patons Classic Wool, joita kului yhteensä 280 g. Puikkoina 4,5 mm suorat puikot ja vyötärön joustimeen 4 mm pyöropuikko. Näitä voisi tehdä joskus toisenkin. Erivärisistä langoista ja helmaröyhelöllä varustettuna saisi taas ihan erinäköisen. Hiukan kyllä mietityttää, että miten tämä lopulta kestää käytössä. Aika hyvin  ainakin kerää koirankarvoja, kuten jo kuvastakin voi nähdä. Tämä on 12. valmistunut Hullutustyö eli kiirettä pitää, mikäli aion saavuttaa edes oman minimitavoitteeni (= yksi enemmän kuin viime vuonna, jolloin sain valmiiksi 16 aloitettua).

Kävin tässä yhtenä päivänä kurkkimassa taas korublogeja, ja törmäsin tällaiseen haasteeseen. Haaste vaikutti tosi mielenkiintoiselta, ja ennen kuin huomasinkaan olin ilmoittautunut mukaan. Valitsin omakseni sateenkaariaiheisen viisauden. Olen tästä edelleen aika innoissani, vaikka olenkin korujutuissa ihan aloittelija. Ideoita on, mutta riittävätkö taidot niiden toteuttamiseen? Se jää nähtäväksi... Haasteen inspiroimana näpertelin aamulla taas yhden kaulakorun.

P7170621.JPG

Kuva ei tee oikeutta kauniille, monisävyisille harmaille helmille, jotka halusin tässä pääosaan. Seurana kirkkaita biconeja sekä hematiitin värisiä pieniä pyöreitä lasihelmiä. Riipuksena mattapintainen foliolasisydän.

Seuraava pätkä kiinnostaa varmaan enemmän niitä, jotka tietävät kenen juhlista on kyse, mutta kokemus oli niin hieno, että mielelläni kerron siitä täälläkin.

Minulla oli nimittäin ilo osallistua veljentyttäreni konfirmaatiotilaisuuteen täällä. Tilaisuudessa kirkkona toimi järven rantaan pystytetty teltta. Musiikista vastasi taitavista rippileiriläisistä koottu orkesteri. Tunnelma oli lämminhenkinen, välitön ja välittävä. Edes kesken kaiken yllättänyt pieni ukkoskuuro ei sitä häirinnyt.

Konfirmaation jälkeen meidän seurueemme siirtyi viettämään rippijuhlaa Längelmäveden saareen. Kiitokset vielä tätäkin kautta Neiti S:lle ja lähipiirillensä mieleenpainuvasta päivästä!

P7160609.JPG