Summer Stripes-bolero on niitä valmistuneita, joita ei juuri tekisi mieli täällä esitellä. Esittelen nyt kuitenkin, vaikka vaan esimerkkinä siitä ettei aina voi voittaa. Tai siksi kun se on yksi valmistunut KYHtyö lisää.

P7220640.JPG

Lanka on siis Sirdar Summer Stripes, väri Sombrero 315. Ohje valmistajan: Design 9418- Woman´s cropped waterfall cardie. Ohjeessa ei sinänsä ole mitään vikaa. Bolero ei vaan istu minulle ja langan väriyhdistelmä on aika hurja mun makuuni. Yhteen etukappaleeseen meni yksi kerä lankaa, joten kerän värit voi nähdä siitä. En ymmärrä mitä päässäni liikkui kun valitsin tämän langan. Takakappaleessa värit menevät vähän paremmin.

P7220641.JPG

Olisi ehkä pitänyt purkaa pois välistä ainakin vihreä ja sen lisäksi joko keltainen tai vaaleansininen. Harmaa väri on kyllä ihan kaunis.

Neulomisen lisäksi olen taas koruillut. Pitää vähän harjoitella erilaisia tekniikoita sitä Korukoplan haastetta varten. Tässä näitä harjoituksia.

P7210628.JPG

Korvakorut, joissa on käytetty hopealankaa, pinkkejä helmiäistabletteja ja mustia 3 mm fasettihiottuja lasihelmiä.

Niiden kaveriksi valmistui myös samantyylinen rannekoru.

P7210632.JPG

Tekniikassa on vielä hiomista, mutta kädessä tämä näyttää minusta ihan kivalta, pieniä virheitä ei kauempaa huomaa.

Olen tällä viikolla ehtinyt myös vähän mustikkaan. Mustikoita pakastaessani huomasin, että säilöön oli viime vuodesta jäänyt muutama rasia vadelmia ja herukoita. Niitä on nyt käytetty pois uusien alta tällaisiin "pirtelöihin".

P7190626.JPG

Pakastemarjoja, pieni banaani, tuoremehua ja jogurttia/soijajogurttia sekoitetaan tehosekoittimessa. Terveellinen herkku.

Herkku, mutta katseltava sellainen, on myös tämä kirjastosta taas löytämäni kirja.

P7220642.JPG

Kirjassa on toinen toistaan kauniimpia pitsihuiveja, paljolti saman tyylisiä kuin virolaiset huivit, kuvattuina upeissa ympäristöissä. Kuvauspaikoista on vähän kerrottu kirjan loppuosassa. Tämä on minulla lainassa jo kolmatta kertaa. Pitäis varmaan joskus hankkia ihan oma.

Ja vielä lopuksi, pähkinäsato on tänä vuonna hyvä. Herkkua siis oravillekin.

P7220637.JPG

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!