Eilen lähdettiin Juniorin kanssa Hangosta pienelle merimatkalle.  Määränpäänämme  oli tämä  hieno paikka P7280264.JPG Tarkempia tietoja majakasta löytää halutessaan täältä. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka sekä äidin että 11-v. pojan mielestä.

Yksi KYH-neulekin on lomalla valmistunut.P7290281.JPG Korallista neulottu myssy/baskeri. Idea on lainattu Knittyn Buttonhead-baskerista. Lanka on valittu ulkoilutakkini sopivan värinsä takia. Alunperin en ollut kovin ihastunut noin epätasaiseen lankaan, mutta toisaalta se antaa myssylle omanlaistaan ilmettä. En tiedä sitten tuleeko tätä oikeasti pidettyä. Malli on kyllä omaan päähäni sopivampi kuin vaikka aiemmin neulomassani Rinsessa-pipossa. Ehkä pitää vielä tehdä samanlainen mustana. Napit on Juniori valinnut.

Tämä oli 15/26 valmistunut KYH-neule. Vielä yksi ehtii luultavasti valmistua ennen kuun loppua. Olen nimittäin kiivaasti yrittänyt neuloa ihanaista pellavalanka-Pinaattiani, jotta saisin sen mukaani, kun sunnuntaina lähdemme vierailulle veljeni perheen luo Tukholmaan. Pinaatista puuttuu enää noin 30 kerrosta+viimeistelyt, joten uskon ehtiväni ajoissa. Odotan innolla muutamaa lomapäivää kesäisessä Tukholmassa, mahdollisuutta viettää rauhassa aikaa sukulaisten kanssa ja tietysti kiertelyä kaupungilla. Tässä kohtaa, jos jollain on tiedossa siellä joku kiva lanka- tai helmikauppa, vinkit otetaan kiitollisena vastaan. Jos vaikka Kummityttö suostuisi lähtemään oppaaksi.