Pitihän minunkin saada tähän pimeään syksyyn vähän kimallusta. Aluksi tälläisen myssyn muodossa.

PA230729.JPG

Malli on alunperin tämä Teeteen, mutta pienin yksinkertaistuksin. Minusta kimallelanka toi tähän jo riittävästi ilmettä, joten jätin pitsineuleraidan pois. Näin tämä on enemmän mun tyylinen. Jotenkin näytti kuitenkin vähän tylsältä, ja siksi neulon vielä hakaneulalla kiinnitettävän rusetin koristeeksi.

PA230726.JPG

Lankoina ihan ohjeenmukaisesti Teeteen Primavera ja Austermannin kimallelanka Palila. Nelosen pyöröpuikolla neulottu. Tykkäsin molemmista langoista. Primavera varsinkin on aivan ihanaa neulottavaa. No, mitä muuta vois ollakaan lanka, jossa on merinovillaa ja silkkiä? Kuvausalustana on Juniorin uusi torkkupeite. Toisin kuin Sukka-Mari, en ole itse tehnyt tätä vaan tää on ihan kaupasta. Ja sen verran kaukana meidän tyylistä, että mun on ihan pakko vähän (itsellenikin) selitellä tätä valintaa. Peitto a) sopii meidän olohuoneen väreihin, b) tuntuu ihanan pehmeältä ja c) siitä lähtevät koirankarvat hyvin irti. Ihan järkevä hankinta siis Silmänisku. Toivottavasti se myös lämmittää.

Nyt pitää palata taas hahtuvalapasten pariin. Kimallelankaa jäi vielä jäljelle, joten lisää bling-blingiä tulee varmaan jossain vaiheessa.