Omat KesäYön Hullutus-suunnitelmani perustuvat aikalailla lankalaatikkoni sisältöön. Mitään ihan tarkkaa listaa en aio tehdä, pitäähän sitä jättää tilaa inspiraatioillekin, mutta ainakin seuraavanlaisia aikomuksia on...P5200138.JPG Bambulangoista on tulossa ainakin 7 tiskirättiä ja turkoosista Korallista jonkunlainen baskerimallinen myssy.

P5200137.JPG Näistä on tulossa -yllättäen- sukkia. Seiskaveikasta tulee pitsivartisia sukkia Novitan talvi 2009- lehden ohjeella. Ne olisi muutenkin pitänyt neuloa elokuuksi. Kolmella ystävälläni ja mulla on sillon jokavuotinen yhteisen 200-vuotismatkamme suunnittelutapaaminen. SNYn lähettämästä Regiasta pitäisi tulla sukat mulle itselleni, mutta Fabelista ja sinisävyisestä "katkaravunkuori"(vai mikä se olikaan?) langasta neulotut tulevat sentään jälkikasvulle.

P5200139.JPG SNY on lahjoittanut langat myös punaiseen Kamenahuiviin. Malli on vielä hakusessa. Shibui Socksin toivon riittävän kämmekkäisiin.

Jos en ihan väärin laskenut, tässä on jo 17 projektia. Alkuviikolla näin Susun kaupan tiskillä ihanaa punasävyistä puuvillalankaa, josta haluaisin neuloa jonkun pienen topin tai lyhythihaisen jakun. Ja äsken huomasin Jossun blogissa huivin, jollaisen ajattelin vielä lisätä listalle. Näitä varten on sit jo pakko ostaa vähän uuttakin lankaa :) Ja koska muutkin kuin virkkuut ja neulomukset ovat sallittuja, suunnittelen väsääväni juhannuskaitaliinan paperinarusta kukkapitsilaitteellani (tämäkin SNYltä saatu). Nyt on mentävä neulomaan hihoja kierrätyslankajakkuuni, että saan sen alta pois ennen kesäkuuta.