Torstain alkuiltaa vietettiin eläinlääkärin odotushuoneessa Weetin kanssa, mutta eilen sain sitten aloitettua viimeisenkin KYH-tekeleen. Aloitusten suhteen olen siis ihan aikataulussa. Neulomukset edistyvätkin varmaan ihan hyvin, kun ripuloivan koiran kanssa on parempi pysytellä kotimaisemissa. Onneksi Weeti tänään voi jo paremmin. Mutta sitten niitä aloituksia.

KYH#20

P6250555.JPG

Baskeri Neidille. Lankana Alaska, puikot 4,5 mm Addin pyöröt.

KYH#21

P6250556.JPG

Pitkävartiset sukat Zauberball stärke 6:sta.

KYH#22

P6250560.JPG

Lasinalustat Flip flopin jämistä. Ohje näihin Kesäkukkiin löytyy uusimmasta Ullasta.

KYH#23 ja 24

P6250557.JPG

Pipo ja kynsikkäät Juniorille. Poika eritysesti toivoi mustia kynsikkäitä tästä langasta, joten tottahan äiti semmoiset neuloo. Nähtäväksi jää, miten näin ihanan pehmeä lanka kestää kovassa käytössä. Pipon malli on kirjasta "Myssystä sukkiin".

Ja viimeinen

P6250558.JPG

KYH#25 on ihana Lanesplitter. En yleensä ihastu näihin neulottuihin hameisiin, mutta kun näin tämän aloitettuna Ihalaiskan blogissa, se oli menoa. Säästin tämän herkun tarkoituksella viimeiseksi, että voin sitten rauhassa keskittyä tähän. Aika yksinkertaista neulottavaahan tämä on, mutta väriraitojen muodostuminen tuo sentään vähän vaihtelua. Toistaiseksi ainakin näyttää minusta hyvältä. Lankoina musta Cascade 220 ja Patonsin Classic Wool, puikot 4,5 mm. Puikot aiheuttavat kyllä pikkuisen ongelman, kun neljäpuolikkaita tarvitaan kahdessa muussakin työssä, ja mulla on niitä vaan 3 kpl (koira on katkaissut yhden bambuisen). Olis taas pitänyt ajatella vähän etukäteen, mutta kyllä tästä sentään selvitään.

P6240554.JPG

Ihanaa keskikesää, helteiden on ennustettu palaavan ensi viikolla.