Viikko on taas Kesäyössä Hulluteltu ja jonkinlaista tulostakin on syntynyt.P6200218.JPG KYH 15, pienet tossut Woolista 3 mm puikoilla. Ohje kirjasta Socks,socks,socks.

KYH 17 puolestaan on tällainen kokeilu.P6190214.JPG Taas kerran jouduin pyörtämään "mä en kyllä ainakaan..."puheeni. Tällä kertaa sen, kun muutamallekin henkilölle julistin, etten ottaisi KYH-listalleni mitään mikä vaatii jonkun uuden jutun opettelua. Uutta on tässä -niinkuin jäljestä saattaa huomatakin- helmien neulominen. Ei ehkä mennyt ihan oikeaoppisesti, mutta on hengeltään toivotunlainen ja kyllä kuvion minusta tähdeksi tunnistaa. Tähän tekniikkaan pitää myöhemmin perehtyä lisää.

KeskeneräisiäP6200228.JPG KYH 16 on kämmekkäät Dropsin Alpacasta, KYH 18 Bactus ihanasta sokeriruokolangasta. Se menee kyllä vaihtoon, koska on minusta hyvä esimerkki tilanteesta, missä lanka ja malli eivät ollenkaan kohtaa. Teen ensimmäisen Bactukseni sittenkin punaisesta Popparista ja etsin sokeriruokolangalle mallin, jossa se pääsee paremmin oikeuksiinsa. Tähtikuvioisesta rannekkeesta sain ajatuksen hiukan naisellisemmasta rannekkeesta. Musta "verkko" on sen aloitus eli KYH 21.

KYH 19P6200227.JPG Tähän isoon tiskirättiin/pieneen keittöpyyhkeeseen on tarkoitus upottaa viimeisetkin bambulangan rippeet.

Minulla oli tarkoitus myös tehdä paperinarusta kukkapitsilaitteella kaitaliina. Kukkien yhdistelyurakka alkoi kuitenkin kauhistuttaa ja liina vaihtui ensin ikkunakoristeeksi ja lopulta tähän muotoon.P6200223.JPG eli KYH 20 on 6 kpl lautasliinarenkaita.

Olen vieläkin yhden aloituksen aikataulusta edellä, joten viisi on enää jäljellä. Niistä neljä on jo päätetty. Viimeinen on vielä epävarma, kun aprikoin otanko kahdesta kivasta suuritöisemmän ja tarpeellisen vaiko pienen ja hauskan, jonka toteutustavasta en ole ihan selvillä.